Compartir

És sens dubte una de les venjances més sancionables de la història de 'Gran Hermano VIP' , per la qual cosa no és d'estranyar que el capítol del raspall de dents de Carlos Lozano continuï donant que parlar tant dins com fora de la casa.

Mentre que a Guadalix de la Serra coneixien aquest dijous la sanció a Charlotte i veien les imatges en què la concursant argentina i Belén Roca ficaven el raspall de dents al vàter, al plató de 'Sálvame Deluxe' han revelat que el presentador d' 'Operación Triunfo' si es va rentar les dents amb aquest raspall abans que Charlotte el substituís.

Durant la gala, Charlotte es va defensar assegurant que l'havien canviat per un de nou que els havia facilitat el Súper . No obstant això, el programa de Telecinco va emetre unes imatges en què s'observa que Carlos Lozano utilitza el seu raspall blau , mentre que els nous eren d'altres colors. Això va ser el que va portar a Kiko Hernández a assegurar que Carles es va rentar amb un raspall "amb caca" .

Dijous que veurem si l'audiència decideix castigar el comportament de Charlotte amb l'expulsió, després que l'organització la sancionés amb una nominació disciplinària.

@gh_seguidor Gràcies a aquest vídeo queda clar que Carlos va usar el seu raspall abans que ho canviessin pels nous pic.twitter.com/VA0U27tj7a

& mdash; – Purpuziela – (@LovePurpurina) 4 març 2016