Compartir

Rosa Benito trepitjava aquest divendres el plató de 'Sálvame Deluxe' per primera vegada des de la seva sortida de 'Gran Hermano VIP 4'. El seu pas pel reality, que molts van qualificar com de 'moble', va desencadenar un fort enfrontament entre la exconcursant de GHVIP i Mila Ximénez.

Tot començar quan Rosa Benito li va recriminar a Kiko Matamoros que li critiqués després que "em donessis una abraçada i les gràcies per cuidar Laura" . El seu retret va servir perquè el col·laborador li assegurés que va arribar "amb un missatge perquè us donéssiu adonar que el estàveu fent malament, però en comptes de fer una lectura positiva, feu la negativa i em poseu com un drap". De fet, va aprofitar per recordar-li que "el teu germaneta diu que he estat el corc".

Aquesta última afirmació va encendre els ànims de Rosa Benito, que va demanar que "a la meva germana no la noms ". No obstant això, la seva petició va fer que Mila Ximénez s'interrompés el cara a cara entre l'exconcursant de 'GHVIP' i Kiko Matamoros: "El meu gendre mai ha estat en televisió i has parlat d'ell".

Per a Rosa Benito estava justificat perquè "va fer una portada d'Hola!", al que Mila li va contestar que la va fer perquè "té una carrera i el teu que es dedica a arrossegar a la teva filla pels pobles ".

Les paraules de la col·laboradora de 'Sálvame' van desencadenar un tens enfrontament en el qual Mila va arribar a preguntar a Rosa Benito: "Tu vols guerra?"