Compartir

La prova tindrà lloc el dia 15 de juny del 2016, de les 9 a les 14.45 h, al Centre de Formació Professional, carretera d'Os de Civís, s/n, d'Aixovall (Sant Julià de Lòria). Per obtenir més informació, tots els interessats es poden adreçar a la pàgina web del Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior www.educacio.ad o a l'Àrea d'Exàmens Oficials i Reconeixement de Titulacions trucant al 743300.

Licitats els treballs de millora de l'accessibilitat de l'Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria

D'altra banda, el Consell de Ministres de tràmit, que ha tingut lloc aquest dimarts amb de la celebració del debat d'orientació política aquest dimecres i dijous, també ha aprovat la licitació dels treballs de millora de l'accessibilitat de l'Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria.

El Govern ha aprovat el projecte realitzat per l'arquitecte Josep Adserà, que preveu la realització de rampes exterior en la zona d'aparcament i al carrer de les Escoles per donar accés al centre. A més, contempla l'adequació d'escales i passamans interiors, la realització d'un bany adaptat a cada edifici i la instal·lació de dos elevadors ubicats en cada pati de l'escola per comunicar la zona exterior i donar accessibilitat a les entrades dels tres edificis.

El termini previst per l'execució dels treballs és de 16 setmanes, i es realitzaran durant el calendari festiu escolar. La licitació es fa mitjançant concurs nacional amb procediment obert i contractació ordinària. Aquest projecte s'emmarca en les diferents millores d'accessibilitat a les escoles que s'han realitzat des de fa dos anys amb la voluntat d'adaptar tots els centres educatius.