Quantcast

Carlos Lozano, a Charlotte: "No tens cervell. No hi ha ningú amb tu"

La casa de ' Gran Germà VIP ' està que crema. Després de la nominació disciplinària a Charlotte i Belén Roca (que ha abandonat el concurs per 'motius familiars') per passar el raspall de dents de Carlos Lozano pel vàter després de una discussió, ja res tornarà a ser com abans.

Els dos concursants es van asseure per escoltar Jordi González i el Súper els motius del per què Charlotte no tenia l'opció de ser salvada de la seva nominació. Per això, van posar les imatges de la fastigosa broma al presentador en les què es veia com Betlem i ella li van ficar al vàter seu raspall de dents , encara que ell ja se'ls havia rentat abans.

"Ho vam fer perquè ens insultar i ens va fer mal" , li va dir a Lozano demanant-li perdó, que no ho va acceptar i li va dir que tenia "molt poca educació" .

Però la tensió no es va quedar aquí i, en entrar a la casa, el petit Nicolás va carregar contra Charlotte durament, mentre Alejandro Nieto la va cridar pocavergonya i fastigosa. "No tens cervell. No hi ha ningú amb tu, ni a Espanya ni al teu país. Parlant com parles et insultes a tu mateixa", va sentenciar Carlos Lozano .

EXPULSIÓ SEMA I NOMINATS

Per al millor amic es Chabelita, Sema , s'ha acabat la seva aventura a '< strong> Gran Germà VIP 'després que el públic ho m'escridassés després d'haver-ho volgut durant les primeres setmanes.

Tampoc van asseure gens bé a l'audiència les seves intencions amb Julián Contreras i el van acusar d'intentar utilitzar la mateixa estratègia que Han i Aritz per guanyar ' GH VIP '.

La novena gala del concurs es va saldar amb un total de quatre nominats, entre els quals estan Charlotte, Carlos Lozano, Laura Matamoros i Rappel .

Comentarios de Facebook