Compartir

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) dedicarà durant dos mesos un espai per exposar un centenar de peces de la saga galàctica de George Lucas. Les vitrines exposen personatges de Star Wars com Darth Vader, Luke Skywalker o el mestre Yoda, naus, animals, armes i robots de les set pel·lícules. Des d’aquest dissabte i fins al dissabte 30 d’abril els fans de Star Wars i els que vulguin descobrir l’enfrontament entre els rebels i l’imperi podran visitar l’exposició preparada per la responsable del CAEE, Ruth Casabella, de franc. En aquest sentit, Casabella ha destacat que la mostra està pensada per “consolidar el públic infantil” que visita el CAEE.

L’exposició que rep el nom de ‘Star Wars, que la força t’acompanyi’ es podrà visitar de dilluns a dissabte de les 9.30 hores fins a les 13.30 i a les tardes de 15 a 19 hores. El centenar de peces que es poden veure a l’exposició són d’una col·lecció particular i Casabella ha destacat que recollir i seleccionar les peces “ha estat molt complicat”. Segons la responsable del CAEE, la idea d'organitzar aquesta exposició “va néixer fa molt temps”, ja que al Centre d'Art regularment s'han organitzat activitats i exposicions relacionades amb el món del cinema.

Aquest dissabte a les 19 hores tindrà lloc la inauguració i es farà un berenar galàctic a partir de les 19 hores. A més, també s’ambientarà Vivand i la part alta de la parròquia amb la col·laboració de l’Associació de frikis d’Andorra i els Amics de la part alta d’Escaldes, que es disfressaran de diferents personatges de Star Wars. A part de la mostra del centenar de peces, cada dissabte a les 15 hores es farà una activitat de manualitats de Star Wars per a les famílies. El dijous 14 d’abril a les 20.30 hores tindrà lloc el concert de les bandes sonores originals de la saga i altres pel·lícules a càrrec de Toni Fernández. El dimecres 20 d’abril a les 19 hores es farà un taller d’il·lustració dedicat a Star Wars a càrrec de Xavi Casals, i per últim, el dijous 17 de març i 28 d’abril a les 20.30 hores es farà una visita guiada a l’exposició.