Compartir

Bertín Osborne medita la seva continuïtat en el programa de Televisió Espanyola 'A la teva oa la meva' . Les dades d'audiència corroboren l'èxit del cantant com a entrevistador. No obstant això, a ell no li convenç la renovació d'únicament cinc entregues que pretén la cadena pública.

A més d'aquesta situació, Bertín ha viscut en els últims dies crítiques molt intenses per la seva entrevista a Iker Casillas , on van ser molts tuiters els que van denunciar "masclisme" amb les seves preguntes a Sara Carbonero , que va aparèixer únicament a la cuina. Frases com "Sara, tu què saps, com veus aquestes patates" , "Iker, ¿i Sara cuina bé? O" Tu creus que ella va a tornar al seu professió? "són algunes de les que van irritar a les xarxes socials.

en el seu primer acte públic després de l'emissió del programa amb el porter del Porto, Bertín ha esclatat públicament contra els que li diuen "masclista". "Aquesta i s una collonada pròpia de curtets mentals. Sembla que estem en un país de gilipolles amb les coses que es diuen, jo no he estat masclista en la meva punyetera vida i el que ho cregui, que li donin pel sac, que a mi tant me fa ", recull 'el Mundo'.

Així mateix, el presentador de 'a la teva oa la meva' ha aclarit que va ser la pròpia Carbonero què va entrar a la cuina i que no era una cosa que estigués en el guió. "no sóc el responsable. Va entrar perquè li va donar la gana entrar. Si s'hagués assegut al sofà, jo encantat. Ja està bé de collonades ", explicava enfadat Bertín.

El mateix cantant, com han recollit diversos mitjans, s'ha mostrat "tens" amb les programes, assenyalant que "li estan tocant les pilotes per les estupideses que m'esteu dient" . Veurem finalment si Bertín segueix a TVE o tanca casa per sempre. Hi haurà d'esperar …