domingo, 27 septiembre 2020 13:29

Una nena cau del maleter d'un cotxe en marxa i està a punt de ser atropellada

Un vehicle que circulava per una carretera provincial de la Xina va captar unes imatges que van poder acabar en tragèdia. El vídeo, que ha estat difós pel canal de televisió CCTV, mostra com una nena que viatjava en un cotxe cau des del maleter d'aquest a la calçada, estant a punt de ser atropellada per altres conductors que circulaven per aquesta via de Wuijang.

pel que sembla, segons asseguren els mitjans locals, l'avi de la petita, que conduïa el cotxe del que va caure la nena, ha apuntat que la porta del maleter va quedar trencada el dia anterior per un petit accident que havia tingut el dia anterior. El seient va haver de cedir en aquest moment i el suport portar a terra la maneta del maleter, alguna cosa que va provocar l'obertura de la porta.

Això sí, com es pot apreciar, la nena recupera l'equilibri i s'aparta ràpidament de la calçada per evitar ser atropellada. El que no s'entén és com les persones que anaven a l'interior del vehicle van trigar més d'un minut en adonar-se que havien perdut pel camí la petita.