Compartir

Rosa Benito ha passat sense pena ni glòria per la casa de Guadalix. L'audiència va decidir que fos l'última expulsada del reality, en part gràcies també a la nominació dels seus companys, que no van dubtar a cridar-la "moble" a causa de la seva forma de ser i la convivència tan peculiar que havia tingut a 'GH VIP'.

Un "moble" que li ha sortit bastant car al programa de Telecinco, ja que segons publica la revista 'Digues-me', la col·laboradora de 'Sálvame' s'hauria portat a casa més de 175.000 euros pels dos mesos que ha passat a la Serra de Madrid a despeses pagades. Sí, estem parlant de res més ni menys que 3.500 euros al dia.

A aquesta quantitat se li hauria sumat un variable de 25.000 euros per setmana per contracte que també s'ha embutxacat Rosa Benito a no abandonar de forma voluntària el programa, cosa que finalment Julián Contreras Jr., també percebrà però amb els que haurà de pagar una multa per deixar el reality.

Rosa Benito va explicar dijous passat a plató a Jordi González que si "he estat un moble, he estat dels cars", afirmació que ara s'entén després que s'hagin filtrat les xifres del seu 'gran sou '. La col·laboradora de 'Sálvame' podrà utilitzar aquesta important quantitat de diners per pal·liar l'estat dels seus comptes , que passen per un mal moment i que amenaçaven més embargaments en els propers mesos.