sábado, 19 septiembre 2020 17:30

Pablo Motos incomoda Ana Obregón preguntant sobre Fernando Martín

Ana Obregón és una locomotora de la televisió i ahir ho va tornar a demostrar a ' El Hormiguero ', on es riu i va compartir secrets amb Pablo Motos < / strong>. L'únic moment que a l'actriu no li va agradar gens va ser quan en la secció de Trancas i Barrancas li van fer una pregunta sobre fantasmes que li va canviar la cara i el somriure per complet.

" Creus en els fantasmes, has vist algun?" , li van preguntar les formigues. "Crec en la reencarnació, en les energies i en veure coses" < / em>, va dir, i va admetre que havia tingut algunes experiències en la seva vida amb un amic. No obstant això, Obregón no va voler donar gaires detalls perquè "molta gent es riu d'això, no és crèdula" .

Pablo Motos < / strong> no volia deixar-ho aquí i va tornar a insistir a l'actriu preguntant que a qui va veure, però ella va saber eludirle amb un "ai, Pau, a bon entenedor … no preguntis, no ho puc dir" . El presentador no parava i, finalment, li va dir que si aquesta persona jugava a bàsquet, en referència a la seva exparella morta, Fernando Martín . "Anem a deixar-ho aquí, perquè és un tema íntim" , ha tancat Motos. Obregón va poder respirar tranquil.