viernes, 14 agosto 2020 2:39

L'espai ofereix dos nous tallers d'informàtica i noves tecnologies

La Fundació Crèdit Andorrà inicia dos tallers relacionats amb la informàtica i les noves tecnologies durant la primera setmana de març. Les activitats estan dirigides a la gent gran i tindran lloc a L'espai, el centre social d'activitats i formació per a aquest col·lectiu. Es tracta d'un taller sobre Power Point i un altre de smartphone i tauleta tàctil.

El taller de Power Point començarà el dimarts 1 de març i tractarà sobre les possibilitats que ofereix el programa per fer animacions i presentacions. Es durà a terme cada dimarts i dijous fins al 22 de març. Els interessats poden triar entre l'horari de matí, de 10 a 12 hores, i el de tarda, de 17 a 19 hores.

El taller de smartphone i tauleta tàctil mostrarà als assistents dispositius addicionals com el correu electrònic, Internet, Facebook, Twitter, WhatsApp o Instagram, entre altres aplicacions. Tindrà lloc cada dilluns i dimecres, del 2 al 23 de març. En aquest cas, els assistents també podran escollir entre l'horari de matí, de 10 a 12 hores, o bé el de tarda, de 17 a 19 hores. Els alumnes hauran de portar els seus propis smartphones o tauletes.

Les inscripcions per a qualsevol d'aquestes dues activitats es poden fer a través del telèfon 86 80 25, o bé presencialment a la seu de L'espai (c/ Josep Viladomat, 17, 1r pis, d'Escaldes- Engordany).

Artículos similares