viernes, 14 agosto 2020 19:30

L'acudit de Matías Prats en la tornada a Antena 3: "Veig l'actualitat una mica borrosa"

Després de passar al voltant de quatre mesos de baixa , aquest cap de setmana Matías Prats per fi ha tornat als informatius d'Antena 3 . I, per sort, ho ha fet sense perdre la seva particular sentit de l'humor.

El periodista, que ha passat una llarga temporada allunyat de la televisió per una greu afecció ocular, ha comentat: "Veig l'actualitat política una mica borrosa" , ha comentat.

D'aquesta manera, Prats demostra que el seu sentit de l'humor i la seva capacitat per fer acudits segueix completament intacta, tot i que ha travessat una època una mica complicada.

Com a conseqüència de la greu afecció ocular que l'ha obligat a passar dues vegades pel quiròfan i que ha fet perillar la visió del seu ull esquerre , el presentador ha reaparegut amb ulleres i amb l'ull afectat lleugerament enfosquit.

Tot i que en arrencar l'informatiu, no s'ha fet cap referència a la llarga absència de Matías Prats, en finalitzar la seva companya Mónica Carrillo li ha preguntat: "Matías, com ho has vist? '"

ha estat llavors quan el periodista ha respost amb un toc d'humor: "Veig l'actualitat política una mica borrosa".

El retorn del periodista ha estat molt comentat a les xarxes socials, i la gent s'ha mostrat molt contenta que estigués de tornada, i que estigui una mica recuperat dels seus problemes de visió.