Compartir

El que per al comú dels mortals és una estona de plenitud i immens plaer, una injecció de vida a la pesada càrrega del viure, per aquesta jove britànica és motiu de desvetllaments i preocupació. Viure al tall del precipici. La seva vida perilla cada vegada que té sexe perquè se li disloquen les articulacions

Darcey Kelly, de 19 anys, té un futur brillant per davant com a estudiant de la Univeritat de Londres, al Regne Unit, però en el dia a dia, Darcey viu molta complicacions a causa de que pateix una estranya malaltia que fa que se li disloquen els ossos amb només moure. Així, els actes més simples li causen dolor a causa de que pateix la Síndrome d'Ehlers – Danlos Vascular (SEDV) , pel qual el col·lagen de les seves articulacions es veu afectat, tal com explica Daily Mirror.

"En un mal dia no puc sortir del llit perquè em disloqui 10 coses abans de poder aixecar-me. En un bon dia pateixo sis dislocacions" , va explicar la jove altre mitjà, el web The Tab. ¿I què passa cada vegada que tien sexe? "Pot ser un moment incòmode si dic que em va dislocar el maluc just aquí i he de riure del tema. Generalment l'home pensa que va fer una cosa dolenta, però en realitat és que em disloqui alguna cosa ", va explicar.

" Hi ha algunes articulacions que no puc arreglar, com les costelles, i no puc fer res al respecte ", va explicar la noia, que assegura que es pren la situació amb humor tot i que pateix una malaltia que li dóna una expectativa de vida d'entre 30 i 40 anys .