sábado, 15 agosto 2020 16:30

L'home que es va fer passar per alumne de secundària per tenir papers

Iñigo Errejón no és l'únic ésser humà que sembla haver signat un pacte amb el diable per aturar el rellotge en els 15 anys. Ni molt menys. Almenys està documentat el cas d'aquest home de 23 anys l'aspecte físic li va permetre adoptar un nom, edat i fins credencials falses per passar desapercebut i diluir la seva vida entre la massa. Encara no es coneixen els motius pels quals va decidir deixar enrere la seva veritable identitat, però podria estar relacionat amb la desesperada recerca de papers amb els quals perllongar la seva estada als EUA.

l'home, natural d'Ucraïna, va ser arrestat aquesta setmana a Pennsilvània, Estats Units, després que es comprovés que havia estat utilitzant un nom fals per assistir a la secundària com un alumne més . A més tenia registre per conduir i un nombre de seguretat social. Qui va decidir ser? Es va fer passar per un adolescent de 18 anomenat Asher Potts i fins va esdevenir el millor alumne de la secundària de Harrisburg, segons la web ABC27.

Samarin va ser arrestat dimarts passat i enfronta càrrecs de robatori d'identitat, tot i que en la seva nova i inventada vida era un alumne irreprotxable amb una mitjana gairebé perfecte. Què més va tenir temps de fer? Era membre d'un programa especial d'entrenament per a oficials de Reserva de l'exèrcit dels Estats Units i, a més, cadet en preparació de la força especial SEAL.