Compartir

Nit d'emocions fortes a Guadalix de la Serra. La vuitena gala 'Gran Hermano VIP 4' tenia preparades grans sorpreses per als habitants de la casa, especialment per a Laura Matamoros. La filla de Kiko Matamoros havia de enfrontar-se a l'expulsió, juntament amb Alejandro i Rosa Benito , però abans va haver de retrobar-se amb Javier Tudela i Francesc Nicolau.

< p> Malgrat que finalment va ser Francesc Nicolau el repescat per l'audiència, el fill de Makoke i Laura Matamoros van viure un tens enfrontament en veure els comentaris que havia fet la filla de Kiko Matamoros durant la seva estada a la casa. Això sí, Laura va resoldre la situació amb relativa comoditat i no va tenir inconvenients a assegurar-li que "el que dius ve de boca de la teva mare".

Ja a la sala d'expulsions, Laura Matamoros i Alejandro van poder veure les 'perles' que el míster li havia dedicat en les últimes setmanes. Així, la filla de Kiko va tancar el debat demanant-li que "espero que l'hi diguis a la cara al meu xicot quan li vegis". No obstant això, aquesta trobada haurà d'esperar perquè va ser Rosa Benito que en va ser la setena expulsada de GHVIP.

A la seva arribada a plató, la col·laboradora de 'Sálvame' no va dubtar a contestar a tots aquells que li van retreure la seva actitud passiva dins de la casa i assegurar que "si he estat un moble, he estat dels cars".