Quantcast

Samira, de 'MYHYV', s'opera el pit: "Us presento a Bimba i Lola"

Samira està d'estrena. Així ho apuntava la extronista de 'Dones i Homes i Viceversa' només entrar a l'estudi de 'Partit a partit' de la ràdio de Mediaset. La jove, coneguda pel seu pas pel popular programa de Telecinco, va decidir anunciar la seva operació d'augment de pit de forma divertida i fent broma amb els presentadors del programa: "Us presento a Bimba i Lola ".

El conductor d' 'Partit a Partit' li preguntava si podien parlar obertament d'això i Samira reconeixia que" no tinc pudor o vergonya ". La extronista va assegurar que, malgrat que tenia pit, s'ha posat "prou per estar bé i no vulgar" i ser "una bomba aquest estiu a Eivissa".

La jove ha pres aquesta decisió malgrat advertir que "no tenia complex ni necessitat" i que fins i tot el seu cirurgià no volia operar perquè "no vull 'destrossar' aquest pit tan bonic". No obstant això, Samira apunta que s'ha sotmès a aquesta intervenció per dues raons: Per evitar que li caigui el pit quan sigui mare i perquè corre en dejú i és el primer que li aprima.

Això sí, malgrat no donar el seu nom, Samira es recordava d'algú que ja no ocupa el seu cor per dedicar-li el seu nou aspecte: "per ser covard mira el que t'has perdut".

Comentarios de Facebook