Quantcast

Els seguidors de 'Los Simpson' s'enfaden perquè l'acord PSOE-Ciutadans els deixa sense un capítol

Malgrat que porten més de 20 anys a Antena 3, els fans de 'Els Simpson' segueixen tan enganxats a la sèrie com el primer dia. Encara que s'hagin emès en més de trenta ocasions els mateixos capítols, els addictes a les històries de Marge, Homer, Bart, Lisa i companyia necessiten la seva dosi diària per no desesperar-se.

El pacte entre PSOE i Ciutadans per a una possible investidura ha provocat que la durada de 'Espejo Público' s'allargués més del que és habitual i que envaís l'horari que la cadena privada dedica cada dia a 'Els Simpson'. El resultat? Que en comptes dels dos capítols programats només s'hagi emès un.

Els seguidors de la sèrie animada han esclatat i han convertit el terme "simpsons" (malament, perquè és 'Simpson') en trending topic . Molts d'ells no han entès que l'actualitat mana i la possible repercussió del pacte entre els dos partits.

Alguns tuiters han recordat que aquesta pressió recorda la que van exercir en el seu dia els fans de 'Dones i Homes i viceversa 'a Twitter quan es va interrompre el programa per informar del terrible accident aeri de Germanwings que va deixar 150 morts.

Arribar a Espanya i que aquest el PSOE I CS en el govern val. ¿PERÒ AMENAÇAR DE TREURE ELS SIMPSONS A MIG DIA? Per ahi no pas.

& mdash; Quid pro Quo. (@UnaZapataDePan) 24 febrer 2016

la primera mesura de PSOE i Ciutadans ha estat torturar-nos amb la ruleta de la sort i llevar-nos dels Simpsons.

& mdash; Cristian Ivars (@cristianviolin) 24 febrer 2016

Primera conseqüència de l'acord entre PSOE i Ciutadans: No hi ha Simpsons. ¿Aquest és el país que volem?

& mdash; FarraFauces (@FarraFauces) 24 febrer 2016

Comentarios de Facebook