Compartir

Després de quatre mesos de baixa, Matías Prats torna a la televisió després d'un llarg temps de baixa. El veterà presentador tornarà als informatius aquest mateix cap de setmana al costat de Mónica Carrillo, segons recull ABC.

Matías Prats ha estat de baixa des del passat mes de novembre per una greu afecció ocular , després d'haver patit dues despreniments de retina a l'ull esquerre , després d'haver passat pel quiròfan.

Aquests problemes de visió han mantingut al periodista allunyat de la televisió durant quatre mesos, encara que per fortuna tornarem a veure-li al capdavant de les notícies d'Antena 3 . I és que, hi va haver un moment en què no es mostrava tan optimista …

"Quan estava pràcticament recuperat de la primera operació, vaig començar a veure malament. Vaig anar a l'oftalmòleg i ja no em van deixar sortir. em van dir que m'havia de quedar o perdia la visió de l'ull ", va confessar el periodista, de 63 anys, en una entrevista.

A més, Prats va confessar: "Tenia tant dolor i tantes molèsties que vaig pensar: 'Fins aquí hem arribat'".

No obstant això, després d'un temps allunyat de la feina, guardant repòs i acudint a revisions mèdiques, sembla que el presentador dels informatius s'ha anat recuperant.