Compartir

Fa una setmana vam saber que una de les parelles del reality d'Antena 3, la formada per Bernardo i Andrea, trencava el seu matrimoni i no continuaven la seva marxa en el concurs, però la sorpresa ve al conèixer que en finalitzar el programa cap de les parelles continuaran juntes a excepció d'una .

Segons fonts del programa a les que Estrella Digital ha tingut accés, totes les parelles signaran els papers del divorci per continuar amb la seva vida en solitari excepte Jonathan i Sabrina . La salmantina i l'alacantí van continuar la seva relació, però no per amor, segons aquest mitjà, tots dos van voler "explotar" al màxim l'estirada del programa i aprofitar per guanyar una mica de diners.

el programa estrella dels dilluns a Antena 3 no ha aconseguit que sorgeixi l'amor entre Mónica i Pedro, Jonathan i Sabrina, Alberto i José Ramón, Andrea i Bernat i Cristina i Tito. Aquestes cinc parelles van decidir sotmetre a 'mètode' que els va assignar una parella per compatibilitat i pel qual es van casar i van haver de passar un mes de convivència per conèixer-se.

Aquesta publicació filtra que al final del programa Tito no aconsegueix anar a dormir amb Cristina , de manera que cada un torna a la seva residència. Pere va assegurar que no es ficava al llit amb Mònica no perquè no volgués, sinó per molestar-la " perquè era insuportable ". Per la seva banda, la primera parella de gais del reality signen el divorci però no se sap molt bé per què. I finalment, Sabrina i Jonathan continuen la seva relació però sense amor, probablement fins que finalitzi el seu contracte amb la productora.