Compartir

Els fans de Kesha estan mobilitzats a tot el món sota el hashtag #FreeKesha amb motiu de l'aferrissada lluita que la cantant manté amb el seu productor musical, Dr. Luke.

Aquest cap de setmana Kesha va rebre una garrotada a l'obligar-la als tribunals a complir el seu contracte amb el seu productor malgrat les denúncies de Kesha.

Tot va començar a l'octubre de 2014 quan Kesha va denunciar al seu productor. En un primer moment no se sabia quin era el motiu, però al propi Kesha ho va revelar després en xarxes socials: abusos físics i psicològics durant anys, a més de obligar-la a prendre drogues i alcohol. " no tinc res a amagar. Ho vaig fer perquè estava corroint la meva ànima i m'estava matant per dins. això no és només per a mi, això és per a cada dona, cada humà que ha estat objecte d'abusos ", va publicar llavors en Facebook.

Segons el portal TMZ Kesha va prendre la decisió de posar la denúncia després de curar-se d'un procés de alcoholisme .

no obstant això, els seus problemes no es redueixen a l'haver estat víctima, sinó que la seva carrera es troba lligada gairebé de per vida a la del productor musical amo de Kemoasabe Recrods (que al seu torn pertany a Sony). I és que Kesha va signar un contracte en els inicis de la seva carrera pel qual havia de fer amb Dr. Luke i Sony seus vuit primers discos. Té dues. Li manquen sis.

Per la seva banda Dr.Luke ha negat sempre les acusacions i al·lega que l'únic que persegueix Kesh és trencar el contracte i per això fa aquestes acusacions. Tant el productor com la companyia asseguren que Kesha ha rebutjat gravar amb un altre productor, cosa que ella no desmenteix: diu que tem que Sony no li faci la promoció adequada al seu disc. Ella vol anar-se'n.

I això és el que el jutge de moment no li ha facilitat: " No hi ha hagut prova de dany irreparable i se li ha donat l'oportunitat de gravar " , va dir en la seva sentència.

En la seva particular batalla Kesha compta amb el suport d'alguns companys de professió. L'última ha estat la cantant Taylor Swift , qui els ha donat 250.000 $ perquè prossegueixi la seva batalla judicial. " Hi ha persones a tot el món que vol Kesha. Jo puc dir que ho faig ", li va escriure per la seva banda al Twitter Lady Gaga.