Compartir

Un Gran Germà sense 'hora sense càmeres' no és un Gran Germà de veritat. Per això, quan algú té l'oportunitat de gaudir-la no és d'estranyar que tothom la comenti. En aquesta ocasió ha estat Sema , el millor amic d'Isa Pantoja, el qual ha pogut complir amb un dels seus majors desitjos en aquesta edició del VIP, tot i que les seves expectatives no s'han complert. El seu acompanyant no ha estat altre que Julián Contreras Jr .

"M'encantaria demanar una cita sense càmeres amb Julián" , demanava Sema a 'Super'. " No he tingut una parella, no he tingut ningú que em digui t'estimo. Tinc ganes de menjar-tota la boca encara que em porti una coca " , confessava el sevillà.

Gràcies a la prova setmanal, Xema veia el seu somni fet realitat. Una vegada concedida, els companys de concurs han pogut gaudir d'una hora amb les càmeres apagades. Això sí, tot allò que deien ha estat recollit pels micròfons.

Sema no va dubtar a aprofitar aquests 60 minuts per confessar-se davant Julián: " T'estimo molt, ximple" , li va dir Sema, al que el seu amic va respondre que ell també i que ja ho sap. "Però em tens a dues veles" , va replicar Sema. "Bé, però et dono bons consells" , va respondre Julián. "Sincerament, prefereixo allò altre" , va contestar el jove fent riure al seu amic.

Com era d'esperar i advertien la resta de companys, el fill de Carmina Ordoñez no va entrar en el joc de Sema, tot i que aquest es despeinara i desfés el llit per fer veure que havien tingut sexe .

Després d'això, Xema va acudir al confessionari per parlar sobre quines eren les seves expectatives de la cita. "M'havia imaginat tantes coses … doncs el que se sol fer en una hora sense càmeres" . "És que sempre m'agrada l'impossible. Jo sóc el seu amic, el seu germà petit, com diu ell … el que no sap és que el germà petit, si li diu veuen ho deixa tot" .