Compartir

La Fira dels Enamorats estava prevista pel diumenge passat però les condicions meteorològiques va obligar ajornar la trobada, per aquest motiu aquest diumenge s'han instal·lat una setantena de firaries al barri de Rocacorba. Els paradistes, la majoria del país, han ofert productes d'alimentació, decoració, objectes de regals, i per commemorar Sant Valentí, s'han instal·lat parades de flors naturals. En aquest sentit, la consellera de Turisme del Sant Julià de Lòria, Meritxell Teruel, ha indicat que la fira es publicita molt, sobretot a l'entrada de la parròquia perquè els turistes se n'assabentin i és una fira que ja està “consolidada”. Pel que fa al nombre de visitants, Teruel ha indicat que aprofitant el bon dia que fa esperen rebre força visitants.

Com ja és tradició, els visitants que facin compres superiors a cinc euros reben un tiquet que els permet participar en el sorteig d'un iPad. I a més, per als més menuts s'ha instal·lats uns inflables.

D'altra banda, la consellera ha indicat que estan treballant per acabar de decidir el calendari de fires lauredià i no ha assegurat que l'any que ve es repeteixi aquesta fira, ja que estan treballant per decidir quines fires es faran amb la voluntat d'atraure el màxim de gent possible.