miércoles, 30 septiembre 2020 9:33

Pilar García Muñiz, embolicada en la Púnica per error

La presentadora del Telenotícies de TVE, Pilar García Muñiz , s'ha vist embolicada en la operació Púnica després d'un error en una transcripció de un agent, segons publica El Mundo. Tot va sorgir arran d'una escolta telefònica a un dels imputats per corrupció, qui parlava amb una periodista anomenada Pilar García, de manera que el policia va deduir que era la presentadora de la cadena pública. No obstant això, ella no tenia res a veure i l'aparició del seu nom en alguns mitjans li ha comportat "greus perjudicis" i ha escrit una carta al jutge Eloy Velasco . < / p>

"He tingut coneixement que el meu nom apareix equivocadament en diversos fragments del sumari, i més concretament en un informe de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil sobre unes escoltes telefònica entre una periodista de nom Pilar García amb Alejandro de Pedro. en aquest fragment la Guàrdia Civil afirma que aquesta Pilar García 'podria ser Pilar García Muñiz'. Diversos mitjans de comunicació, s'han fet ressò de la informació errònia, publicant el meu nom, cognoms i fotografia en relació amb la operació Púnica, i algun ha arribat a publicar que 'Pilar García Muñiz té negocis en comú amb Alejandro de Pedro' ", va escriure la presentadora. .

"A causa del dany que aquesta situació està provocant en la meva imatge i credibilitat, ja que ara mateix el meu nom es vincula amb un dels imputats de l'Operació Púnica, amb qui es creu que 'faig negocis ', li sol·licito respectuosament que procedeixin a aclarir que l'esmentada conversa telefònica intervinguda no és mantinguda per mi, senyora Pilar García Muñiz , sinó que es tracta d'una persona diferent ", va prosseguir al·legant els danys a la seva imatge que li havien provocat.

El jutge Eloy va aclarir ràpidament el error i ha assegurat que "indicis posteriors porten a la conclusió que la persona que parla la intervenció no és Pilar García Muñiz" < / em>.