Compartir

Als reporters de televisió no sempre els surten les coses com volen. El que semblava una entrevista normal, a una dona adorable que estava a punt de fer 110 anys , es va tornar el moment més 'terra, trágame' per la periodista Nichole Mischke de la cadena FOX.

Resulta que la dona, Flossie Dickey , no tenia moltes ganes de festa ni de contestar a les preguntes de l'entrevista i va deixar a la reportera gairebé sense paraules amb els seus contestacions i demostrant que estava una mica cansada que es parlés de la seva longevitat.

"Estic molt cansada" , li va dir l'anciana, al que la reportera li va preguntar que si fer la migdiada era la seva activitat favorita i si, "dormo la migdiada tantes vegades com puc ". No semblaven començar bé les coses i es van complicar quan li va esmentar que si estava emocionada amb la festa .

"No, ni una miqueta" , va contestar la dona deixant atònita a la periodista. No va ser l'única resposta lapidària, per descomptat, ja que al demanar-li el seu secret per viure fins als 110 anys va dir que "no ho sé, no ho he buscat, simplement ho he viscut" i que no havia cap menjar per viure tant com ella.