Compartir

El matrimoni o unió de persones del mateix sexe no està concebut al 100% en totes les parts del món. Una parella de jóvene s d'Indiana (Estats Units) va anar a un restaurant de la ciutat per celebrar el dia de Sant Valentí . Elles tenien pensat que el sopar romàntic els permetés abstreure d'un llarg dia de treball.

Això és el que creien que havia de ser però finalment tot va acabar sent una humiliació. El xef del restaurant 'Asahi' va sortir a rebre-les, preguntant que on estaven les seves parelles o marits . "Ell va arribar al nostre lloc i ens va preguntar amb qui veníem. Estàvem agafades de la mà. Es veia clarament que érem parella", es defensava Ellie Parker, protagonista d'aquesta història en Facebook.

No, el cuiner no es va quedar aquí sinó que va fer un al·legat molt més retrògrad que va deixar sense paraules a les dues noies . "Ah, sou lesbianes. Sí, és legal però què desaprofitament no tenir un home. Després ens va deixar caure que podia anar a casa a 'escalfar' les coses. M'horroritza rebre aquest tipus de tracte. No puc creure que pagués 50 $ perquè sexualizaran la meva relació ", escrivia la jove a les xarxa social.

en un exemple de quedar com un senyor, Ellie i la seva noia van decidir complir amb la cortesia de deixar propina . A més del corresponent extra, ambdues van apuntar en el tiquet: "No li diguis a lesbianes que necessiten un home en el dia de Sant Valentí" .

La pressió social exercida a Facebook ha valgut la pena: el restaurant els tornarà els diners del sopar. Això sí, la mala estona passat pel xef retrògrad no l'hi va a llevar ningú.