Compartir

L'actriu Emma Watson ha decidit allunyar-se del cinema durant tot un any. El motiu? Vol dedicar-se a lluitar per la igualtat entre els homes i les dones. Tot i que durant els últims anys ja s'ha dedicat a això sent ambaixadora de l'ONU, vol centrar-se de ple en aquesta tasca.

Watson ha anunciat la notícia en una entrevista que ha concedit a l'escriptora feminista Glòria Jean per a la revista Paper.

"Vaig a estar un any sense actuar per centrar-me en dues coses, de veritat. el meu desenvolupament personal és una d'aquestes coses. Sé que llegeixes un llibre al dia. La meva tasca personal és llegir-me un llibre cada setmana, i també llegir-me un al mes com a part del meu club de lectura. Estic llegint molt i estudiant pel meu compte. em vaig plantejar fer un any d'estudis de gènere, i després em vaig adonar del molt que estava aprenent sobre el terreny i parlant amb la gent de les meves lectures. en realitat volia seguir en el camí en el que estic ", ha explicat l'actriu britànica.

A més, l'actriu que va donar vida a Hermione Granger a 'Harry Potter' diu que va començar a emprar el terme feminisme quan tenia nou anys i va començar amb la saga. "Vaig dir que era" una mica 'feminista "! Ja! Em feia por llançar-me del tot a la piscina. Em feia por no entendre el que significava. Però òbviament ho entenia, només que estava perplexa per tot el que es deia del tema ", ha assegurat.