Compartir

Respecte als accidents de trànsit dins del municipi, la Seu d'Urgell presenta una “progressió espectacular” a la baixa, segons ha informat l'inspector de la Policia Municipal de la Seu d'Urgell. Durant l'any 2015 es van produir 40 accidents, bàsicament tots lleus i sense cap víctima mortal. Aquesta dada segueix en la línia descendent dels accidents de trànsit a la ciutat que des de l'any 2000 fins al 2015 s'han reduït en un 310%, segons informa l'Ajuntament. 

La prostitució en domicilis particulars ha estat una altra qüestió que ha abordat la Junta Local de Seguretat. En aquest sentit, s'ha posat en relleu que es continuen realitzant actuacions policials per minimitzar i reduir els problemes col·laterals que comporta a la convivència ciutadana. 

La sessió ha estat presidida per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, juntament amb el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jesús Fierro, i hi han participat els màxims responsables policials dels cossos de la Policia Municipal, dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.

Albert Batalla ha manifestat que “un any més podem tornar a afirmar que la Seu d'Urgell segueix sent una ciutat segura”. Aquesta afirmació es desprèn de la comparativa de la mitjana dels fets delictius que tenen lloc a nivell de Catalunya, que és de 70 per cada 1.000 habitants, amb la mitjana de la Seu d'Urgell, que és de 27.