viernes, 2 octubre 2020 1:47

Ruth Núñez fitxa per 'La que se avecina'

La novena temporada de 'La que se avecina' cada vegada està més a prop de veure la llum. Els nous capítols estan en ple procés de gravació, i acaba d'incorporar-se al rodatge l'actriu madrilenya Ruth Núñez.

Núñez, que va ser la protagonista de 'Yo soy Bea' ia la qual també hem pogut veure en altres sèries com 'Companys', serà a la nova temporada de l'exitosa sèrie de Telecinco.

ha estat la pròpia Ruth Núñez què ha confirmat la notícia a través de les xarxes socials. Ho va fer pujant una foto al seu perfil d'Instagram al costat de Cristina Medina, actriu que dóna vida a Nines Chacón. "Quina bona manera de començar el dia! ", va escriure l'actriu.

Núñez, a la qual hem pogut veure més recentment en 'Fràgils', aterra a Mirador de Montepinar per interpretar a un personatge esporàdic .

A més del de Ruth Núñez, la novena temporada de 'La que se avecina' compta amb altres fitxatges com Ernesto Sevilla, que fins ara havia aparegut en alguns capítols donant vida al germà d'Amador, Luis Merlo, o Loles León, als quals ja vam veure a 'Aquí no hi ha qui visqui'.