jueves, 24 septiembre 2020 7:17

Vogue porta a Lumas Madrid la seva col·lecció 'Obres Mestres de la Fotografia de Moda'

Els amants de les fotografies de moda ja poden veure la nova col·lecció 'Obres Mestres de la Fotografia de Moda' que es troba exposada a la galeria d'art Lumas Madrid, on podem trobar més de 50 obres de fotògrafs de moda rellevants al segle XXI com són Horst P. Horst, Erwin Blumenfeld, George Hoyningen-Huene, i Arthur Elgort.

Gràcies a Lumas VOGUE Collection, els visitants podran v er i comprar rèpliques de l'exclusiva selecció d'obres, algunes d'elles en edició limitada, com és The Mainbocher Corset de Horst P. Horst, que ara està disponible en color gràcies a les investigacions realitzades fa uns anys, i que mai havia estat a la venda en el mercat de l'art, sent l'única forma d'aconseguir-les com còpies vintage per preus que tenies com a mínim quatre o cinc zeros.

a més d'aquestes peces tan valuoses en el món de la moda, que han estat cedides per l'arxiu de Comte Nast a la col·lecció VOGUE, també podem trobar altres instantànies d'artistes de gran renom com Edward Steichen, André Kertést, Edward Kasper i Arthur Elgort, que van realitzar reportatges fotogràfics per a altres publicacions famoses com Vanity Fair i Glamour.

A part d'aquesta col·lecció, els visitants de Lumas trobaran altres obres d'art que analitzar i adquirir, sent també possible la visió de les mateixes a través de la seva pàgina web, així com la compra de les peces, tenint l'opció en la majoria d'elles d'escollir diferents mides o seleccionar un dels marcs que la galeria ofereix.