Compartir

Els amants de les fotografies de moda ja poden veure la nova col·lecció 'Obres Mestres de la Fotografia de Moda' que es troba exposada a la galeria d'art Lumas Madrid, on podem trobar més de 50 obres de fotògrafs de moda rellevants al segle XXI com són Horst P. Horst, Erwin Blumenfeld, George Hoyningen-Huene, i Arthur Elgort.

Gràcies a Lumas VOGUE Collection, els visitants podran v er i comprar rèpliques de l'exclusiva selecció d'obres, algunes d'elles en edició limitada, com és The Mainbocher Corset de Horst P. Horst, que ara està disponible en color gràcies a les investigacions realitzades fa uns anys, i que mai havia estat a la venda en el mercat de l'art, sent l'única forma d'aconseguir-les com còpies vintage per preus que tenies com a mínim quatre o cinc zeros.

a més d'aquestes peces tan valuoses en el món de la moda, que han estat cedides per l'arxiu de Comte Nast a la col·lecció VOGUE, també podem trobar altres instantànies d'artistes de gran renom com Edward Steichen, André Kertést, Edward Kasper i Arthur Elgort, que van realitzar reportatges fotogràfics per a altres publicacions famoses com Vanity Fair i Glamour.

A part d'aquesta col·lecció, els visitants de Lumas trobaran altres obres d'art que analitzar i adquirir, sent també possible la visió de les mateixes a través de la seva pàgina web, així com la compra de les peces, tenint l'opció en la majoria d'elles d'escollir diferents mides o seleccionar un dels marcs que la galeria ofereix.