Compartir

Patricia Betancort , presentadora de la cadena 13 TV, ha estat un dels rostres de Vitaldent per promocionar la franquícia dental en els mitjans de comunicació . En aquests anuncis, la periodista, de 46 anys, apareixia al costat de odontòleg presumint dels tractaments que feien en totes les clíniques a un bon preu.

La detenció de la cúpula de Vitaldent per frau fiscal i blanqueig de capitals ha provocat l'arrest del seu marit, Bartomeu Comte, vicepresident de la franquícia i amb poder decisori en les clíniques implicades en la 'Operació Topolino'.

Betancort compta amb un llarg currículum en televisió, especialment en la dècada dels 90 '. Programes com' Cartellera 'i' Què apostem ? ' van estar entre els programes de més rellevància que va presentar, a més de diversos especials com la Cavalcada de Reis o fins i tot el Sorteig de la Loteria de Nadal.

Més recentment , la presentadora va estar en Divinity presentant 'Dlujo', un programa que mostrava els costats més ocults del glamour i amb els quals estar a l'última de cara a les butxaques més privilegiats.

Alguns mitjans de comunicació especulen amb un possible registre en l'habitatge que té la parella a La Finca , urbanització de luxe de Madrid, on viu la pròpia Betancort amb el seu fill de 9 anys.