Compartir

Andrea i Bernat, de 'Casats a primera vista', van posar punt i final al seu matrimoni, després de moltes tensions i discussions. Per descomptat, aquest final es veia venir perquè la seva història no semblava que anés a cap costat.

Tot i que van intentar buscar solucions amb Silvia Sanz, psicòloga del programa, el que realment els va fer quedar-se tranquils va ser signar els papers del divorci.

No obstant això, això no ha significat que cadascú seguís amb la seva vida i per la seva banda, sinó que sembla que ha esclatat la guerra entre tots dos, i ho ha fet a través de les xarxes socials.

Ha estat Andrea la qual ha esclatat, dedicant-li a Oviedo un missatge al seu mur de Facebook: "Bernat, deixa de ficar-te a la meva pàgina i en els meus missatges, i de penjar-los a la teva pàgina i mentir dient que se'ls comandament a altres persones. Com bé dius, no està feta la mel per a la boca de l'ase, així que centra't en allò que puguis abastar i no vagis més enllà. També sé que tractes d'insultar dient-me senyora uron, però clar, sense saber-ho escriure … Riure em dóna i queda palès el catet que ets … Et repeteixo, no vagis més enllà i m'ho dius a mi ja una miqueta en pau que m'estàs assetjant i la tindrem al final < / strong> ".

Sembla ser que Andrea sembla estar molt més farta que Bernat d'aquesta situació, pel que no ha dubtat a demanar-li públicament que la deixés en pau.

Per descomptat, salta a la vista que no tenen molt a veure l'un amb l'altre, tot i que la psicòloga del programa va assegurar que tenien moltes coses en comú i "una complicitat molt alta ".