Quantcast

El canvi radical del concursant de 'La Veu' britànica que pesava 160 quilos

Rick Snowdon , de 26 anys, ha conquistat l'edició britànica de ' La Veu ' amb el seu estil rocker i prometedor de llaurar-se un futur ple d'èxits dins d'aquest estil musical. No obstant això, el seu pes i el seu aspecte no l'acompanyaven i va decidir posar-se a dieta aprimant tant que el noi que es va presentar al programa no tenia res a veure amb el que era abans.

Va ??arribar a pesar fins a 160 quilos i va admetre que la música va ser la que el va salvar perquè si no "hagués menjat fins matar-me" . El jove va explicar que no se sentia feliç, que es dutxava amb els ulls tancats per no veure el seu cos, pel que va decidir posar-se a dieta i baixar de pes de forma radical amb molt exercici físic. Ni més ni menys que 80 quilos es van quedar pel camí.

"Ningú vol veure a una estrella de rock de 160 quilos" , va explicar a la BBC. Ara, l'atractiu Snowdon té un pes saludable i s'ha convertit en un fenomen a les xarxes socials després d'haver explicat la història del seu passat. "La música és el que més m'agrada, juntament amb el menjar ", assegura.

Comentarios de Facebook