Quantcast

Seure a 'W', una perillosa postura per als nens

Seure en forma de 'W' és una postura molt típica dels nens mentre veuen la tele o estan jugant amb d'altres. Per a ells, és una postura aparentment còmoda perquè els proporciona molta estabilitat. No obstant això, els pares hem de ser conscients de la importància d'evitar aquesta postura pels greus problemes de salut que comporta en un futur.

Abusar d'aquesta postura constantment pot comportar conseqüències molt negatives per als seus fràgils cames. De fet, amb el pas dels anys poden patir problemes de desenvolupament com a conseqüència d'aquesta mala postura corporal a edats primerenques. El perquè és molt senzill. Mentre el nen està assegut en la posició W, difícilment la seva esquena pot mantenir recta, el que provoca que es forcin altres zones com malucs, genolls i turmells.

Inevitablement en un futur sorgiran els problemes d'esquena si això no es corregeix des de ben petits.

Però com a tots els nens cal donar-los una alternativa sempre que se'ls prohibeix fer alguna cosa, el millor és suggerir-los que se senten com els indis (amb les cames creuades) o de genolls. És l'única manera que no tinguin problemes en el futur.

Comentarios de Facebook