Quantcast

Lucas Balboa torna a l'ECI MFSHOW amb una col·lecció basada en la sastreria britànica

Si en les dues primeres jornades dèiem que havia classicisme amb tocs moderns, en l'última jornada de la El Corte Inglés MFSHOW Men, els assistents van poder comprovar la diversitat de peces que els espanyols vestim, destacant sobretot les més cridaneres i extravagants .

En aquesta ocasió, Thinking MU presentar una col·lecció per als amants del house living i els bons costums, inspirada en la cultura mediterrània. En la desfilada podíem veure peces amb teixits naturals i ecològics, mantenint per tot el alta la filosofia principal de la marca 'Life is an attitude'.

En el cas de Fox Haus, la firma va presentar alguna peça exterior amb tocs asiàtics de dècades passades , encara que la seva peça segueix sent la roba íntima amb la qual juga, integrant nous colors, materials i composicions que fan atractiva la col·lecció.

A mitja tarda , Lucas Balboa va tornar a deixar impressionats als assistents amb la seva nova col·lecció basada en la sastreria britànica amb talls nets. En les seves vestimentes podem trobar una figura semientallada, sense ofegar el cos de l'home, que es trasllada en els seus vestits de demà per al camp, en els vestits creuats i en abrics i jaquetes amb el seu alt normal. A més, també aposta per les capes de Centúria, vestits per a la nit i bates i batins modernes confeccionades en vellut o seda.

Sense cap dubte X-Adnan va tornar a ser la més 'salvatge' a l'hora de presentar la seva col·lecció de tardor. Presentada com una performance i no com una desfilada, els models, nous i molt cridaners, busquen ser peces desacordes a la sastreria actual, amb complements molt cridaners que fan diferent a l'home que vesteix amb X-Adnan.

per finalitzar l'edició, Tenkey va presentar la seva col·lecció enfocada al Brighton de 1964 en el qual mods i rockers s'enfronten per ser la tribu líder. Amb els seus models recrea el 'new traditional' i reinventa les bases del moviment anglès, en els quals es poden observar els tocs canalles que marquen la línia d'aquesta col·lecció.

Comentarios de Facebook