Compartir

En el seu primer cap de setmana als cinemes espanyols, 'El Renascut' ha aconseguit un 'èxit de taquilla' espectacular amb més de 3,6 milions d'euros recaptats, segons dades provisionals de Rentrak Spain. Un èxit rotund de la pel·lícula dirigida per l'oscaritzat Alejandro González Iñárritu que s'ha vist entelat en les últimes hores per una polèmica en la qual es acusa el film d'un possible plagi.

Un youtuber anomenat Misha Petrick ha publicat un vídeo en què recopila 17 escenes de pel·lícules del director rus Andrei Tarkovsky que reflecteix moltes similituds amb el treball que ha presentat el director mexicà amb Leonardo DiCaprio com a estrella principal.

En aquest vídeo, que conté escenes de pel·lícules com 'Nostàlgia', el sacrifici ',' Stalker 'o' The Mirror ' , es pot apreciar com és realment difícil d'apreciar diferències entre els treballs de tots dos directors.

Molts, en defensa Iñárritu, han assenyalat que es tracta d'un "homenatge" al director rus, però, altres han qualificat de "vergonyós" l'ús d'imatges pràcticament calcades.

Veient les imatges, et sembla un homenatge o un plagi? La veritat és que provoca molts dubtes …