Quantcast

El volum natural serà la tendència en els pentinats d'aquest any segons TRESemmé

Durant aquesta setmana, Madrid acull a la plaça de Colón la MFSHOW, la passarel·la de moda paral·lela a la Mercedes-Benz Fashion Week i que està presentant les noves tendències per a la tardor i hivern de 2016-2017 per a home i dona. En aquestes desfilades, a més de la roba, també es presenten els nous pentinats que es començaran a lluir pròximament i que seran principalment pentinats amb un volum natural .

< p> I, què és un volum natural? L'estilista ambaixador d'TRESemmé a Espanya i cap de perruqueria del TRESemmé MFSHOW Women, Anthony Llobet, explica que aquest volum natural es basa en un nou mètode de rentar-nos els cabells i eliminant les laques que produeixen encrespamientos a nostre cuir cabellut.

per a això, TRESemmé ha presentat a l'avantsala de la MFSHOW la nova gamma Volum Irresistible que destaca per la inversió del rentat tradicional, passant amb aquest lot a aplicar-nos el condicionador en les puntes ia continuació el xampú, aconseguint un acabat professional.

en paraules de Llobet, la recerca d'un volum natural "ha estat demandada per les meves clientes des de fa anys i amb aquesta gamma aconseguiran els millors resultats i amb poc esforç ", ja que també han creat un maximitzador i una mousse que porten nous agents voluminitzadors que aconsegueixen que el volum del cabell sempre sigui natural, evitant que surti caspa o restes del producte quan aquest perd la seva essència.

la manera d'ocupació per a un perfecte look amb volum natural és l'ús del condicionador, posteriorment el xampú ia continuació utilitzar el maximitzador que aportarà cos i flexibilitat al cabell, finalitzant amb la mousse, que s'aplica des de l'arrel a les puntes, "per mantenir el pentinat intacte i amb un major volum" , segons ens detalla l'estilista.

Comentarios de Facebook