Compartir

La imaginació no té límits. T'imagines poder vendre el aire net del teu poble , aliè a la contaminació ia l'acció humana en un enclavament perdut en les muntanyes de Toledo, Terol o Sòria? Leo de Watts, un jove de 27 anys, ha muntat una empresa al Regne Unit que recrea aquesta idea. ¿Ven un aire pur net a una altra gent? Sí, concretament a ciutadans xinesos.

Aquest emprenedor, que ven 'aire pur' de diferents comtats com Dorset, Wales, Wiltshire i Yorkshire , qualifica el seu producte com un "bé de luxe" com marques com Louis Vuitton o Gucci. Encara que pugui sonar a ximpleria, de Watts porta 20.000 euros guanyats en tot just unes setmanes. I és que tot té una explicació. Cada pot de mig litre que ven, val més de 100 euros.

De moment, la idea està sent un autèntic èxit, especialment a Àsia, on viuen en un ambient altament contaminat i on respirar aire net es converteix en una autèntica odissea. Altres veïns de la zona han assenyalat que el compren per curiositat.

El projecte podria estendre a altres països , tal com assegura el jove a 'The Telegraph', si el negoci es manté en els pròxims mesos. Creus que podria funcionar a Espanya?