Compartir

Ets de cereals? ¿Dels que omplen el bol fins a dalt que no cap la llet o dels que respecta els límits de la gravetat? Si ets d'una o altra opció, la història de Philip Patrick et impactarà segur.

Aquest jove britànic de 19 anys no tenia per costum menjar cereals, més aviat tot el contrari, els odiava. Quan es va independitzar amb la seva nòvia, la seva alimentació va canviar . Va començar a menjar cereals de tant en tant fins que aquesta temporalitat es va convertir en un costum.

A dia d'avui, tres anys més tard d'aquesta data, s'ha convertit en un autèntic addicte als cereals. Patrick es 'fica' per al cos 13 bols al dia , és a dir, sis caixes en una setmana, els quals es menja amb vuit litres de llet i cinc quilos de sucre. Gairebé res!

El jove ha assegurat en una entrevista al 'Mirror' que està realment preocupat per la seva dieta perquè l'únic que vol menjar són cereals. A més, assenyala que està molt feble i que amb prou feines té forces per moure , pujar escales o sortir a sopar amb la seva parella.

Aquesta estranya addicció l'ha portat a perdre el seu lloc de treball . Ha engreixat 25 quilos, cosa que li va fer "més maldestre", segons el seu cap, per seguir com a cambrer. La seva vida sexual també s'ha convertit en un desastre.

Els metges li han advertit de la necessitat d'iniciar una dieta sana i eliminar el més aviat possible els més de 14.000 bols de cereals dels últims tres anys per evitar desenvolupar un càncer o un infart.