Quantcast

Comparteix una foto del seu nadó i li diagnostiquen una malaltia

Molts pares decideixen compartir a Facebook i altres xarxes socials com són els primers dies de vida dels seus nadons. No obstant això, segur que cap d'ells s'espera que aquesta imatge pugui traduir-se en el diagnòstic d'una malaltia.

Aquest jove pare va decidir compartir a Instagram el primer bany de la seva nadó . Minuts més tard, la publicació acumulava els típics comentaris dels usuaris emocionats per la imatge i felicitant a l'orgullós pare. Entre tots ells, sobresortia el de un pediatre que donava la veu d'alarma.

'adverteix de que podria "no ser res", el doctor li va recomanar anar a la consulta de la seva metge perquè la seva petita podria patir icterícia , una malaltia relacionada amb un alt nivell de bilirubina en sang. El pediatre va realitzar aquesta primera valoració pel to groc de la pell i els ulls del nadó.

El pare no va fer cas omís a aquestes advertències i va portar el seu nadó al metge, on efectivament li van diagnosticar la malaltia. Gràcies al comentari del pediatre la nena ja està rebent el tractament.

Comentarios de Facebook