Compartir

El públic, el jurat nacional i fins i tot l'internacional (tot i que menys, ja que la seva màxima puntuació va ser per a Salvador Beltrán) van coincidir en que la cançó de Barei era la millor que podia dur a Espanya al proper Festival d'Eurovisió.

de moment, però, els apostadors no confien molt en les possibilitats de 'Say Yay!' , la cançó que interpretarà la cantant madrilenya a Estocolm el 14 de maig de 2016 a l'Globen Arena.

Queda molt camí per recórrer, molts arranjaments en el cor, coreografia i vestuari però Barei, a dia d'avui, no quedaria ni entre les 20 primeres posicions i tindria moltes possibilitats de quedar a les últimes places.

Algunes cases d'apostes (de moment són 3 les que permeten seleccionar l'esdeveniment eurovisiu) paguen la victòria de Barei a Eurovisió a 40 o 51 euros. Una xifra molt alta que poc té a veure amb el possible triomf de Rússia, que es paga a 5,66 euros.

I quedar entre les deu primeres i repetir la gesta de Pastora Soler o Ruth Lorenzo? Els apostadors no confien en Barei perquè es pagaria a 4,23 euros. Gairebé impossible!