Compartir

Els óssos panda s'han posat de moda en els reptes virals. Després d'intentar descobrir la seva presència entre els artistes de metall, la marca de joguines LEGO ha mantingut a aquest entranyable animal com el nexe d'una prova que s'ha fet molt popular a les xarxes socials.

En aquesta ocasió, això sí, l'objectiu no és trobar l'ós panda sinó a un gos infiltrat entre aquests animals . "Ens les arreglem per trobar a tots els pandes! ¿Però pot vostè trobar al seu gos #LEGODUPLO", ha assenyalat l'empresa danesa al seu compte personal de Facebook.

Més de 2.000 usuaris han compartit aquesta publicació en els seus murs, arribant a la conclusió que el repte és molt més fàcil que el que va proposar el dibuixant Gergely Dudás, més conegut com Dudolf, que va intentar amagar l'ós panda entre els ninots de neu.

Has estat capaç ja de trobar al gos entre els óssos panda? No et preocupis. Si no has pogut, mira cap al centre de la imatge, concretament a l'ós panda situat a meitat de la fotografia. Encara no li veus? Doncs aquí baix tens justament on està amagat. ¡Facilísimo!