Compartir

A dia d'avui Emma Watson és una de les dones més desitjades de tot el món. La jove britànica ha aconseguit enamorar a mig món no només gràcies a la seva bellesa, sinó també al seu talent i la seva elegància. No obstant això, un actor de 'Harry Potter' ha confessat que no li va agradar gens besar a l'actriu durant el rodatge de la saga.

Aquest actor és Rupert Grint (donava vida a Ron Waesly ), que pel que sembla guarda un pèssim record d'una escena de 'Harry Potter i les relíquies de la mort 2 'a la que havia de besar a Emma Watson ( Hermione Granger ).

Així ho ha reconegut el famós actor pèl-roig, durant un esdeveniment sobre 'Harry Potter' que s'ha celebrat al parc temàtic inspirat en la saga que hi ha a Orlando (EUA) .

Però, per què li va desagradar tant haver de besar-? "Conec Emma des que tenia nou anys i la nostra relació era com de germans" , ha explicat l'actor.

"Va ser molt surrealista. Tinc el record de la seva cara apropant-se cada vegada més … era com 'Déu meu!' … En realitat, no recordo res a part d'això" < / em>, ha confessat Grint, segons recull la revista People.

Però Rupert Grint no és l'únic que recorda aquella escena com una cosa traumàtic i estrany. Emma Watson ja va parlar d'ella en el seu dia, i va confessar que "va ser com incest".