domingo, 9 agosto 2020 10:41

Yiya, la princesa dolenta de 'Un príncep per a 3 princeses'

Yiya, l'explosiva extremenya de 'Un príncep per a tres princeses', està fent mèrits per convertir-se en protagonista absoluta del programa. Ja va advertir en el seu vídeo de presentació que era una " egocèntrica total " i que no l'hi posaria fàcil als seus pretendents. " Tinc tendència a rebentar vides, pels qual, suposo que no seré la millor nora de ningú ".

La veritat és que està jove de 27 anys, amb ulls blau profund i look al que Irina Shayk, tampoc ho està posant fàcil a les seves companyes … Animada per l'competència (segons ella així té més mèrit), la jove de Don Benito no dubta a utilitzar estratagemes brutes per desestabilitzar els seus contrincants i els seus pretendents.

En l'últim programa, en el qual va tenir una trobada amb els dos conqueridors favorits de la Marta, la malvada Yiya va jugar sense escrúpols a encendre la gelosia dels seus companya. Així, tot i que l'àrbitre Padilla, el candidat favorit de Marta, va mantenir les distàncies amb ella, Yiya li va fer creure que l'àrbitre sí que habái estat lligant amb ella.

¿Es sortiran bé els seus bruts jocs? Es venjaran d'ella?

Aquest conte de fades promet molta sang. Visquen els dilluns tróspidos!

Artículos similares