miércoles, 12 agosto 2020 12:14

La jove noruega que està segura de ser gat tancat en un cos humà

wqwq

Podeu escoltar i veure millor que qualsevol persona, i fins a té una reacció involuntària pròpia d'un felí quan divisa a un gos. Usa cua, potes i orelles per sentir-se més còmoda.

PUBLICITAT
Una noruega 20 anys anomenada Nano va esdevenir una celebritat de la web aquesta setmana després de la publicació de la seva història a YouTube, on ella assegura que va néixer a l'espècie equivocada: té el cos d'una humana, però en realitat és un gat.

El cas de Nano podria ser tractat com una disfòria d'espècie, o com una etapa fantasiosa en la vida de la jove, però ella assegura que se sent un gat des que té 16. "El meu psicòleg va dir que pot ser que la superi, però no ho crec", ha expressat.

L'entrevista que li van fer per a un programa de ràdio de Trondheim es va convertir en un viral amb més d'1.3 milions de visualitzacions a YouTube.

Nano resideix a Oslo i en el vídeo se la pot veure deambular per l'estació central de trens de la capital noruega acompanyada per una reportera. La jove fins i tot té una reacció involuntària de desconfiança al veure un gos, cosa pròpia dels gats.

La gata amb pinta d'humana va assegurar que els metges li van trobar "un gen defectuós" en el seu ADN que prova que ella és un felí en realitat. Per això usa orelles, cua i fins guants de arpes peludes per sentir-se més a gust amb el seu cos.

Però Nano no està sola: xerrada amb miols amb un noi anomenat Sven, que té una personalitat felina. < / p>

Artículos similares