Compartir

Fran Nicolau ha fet algunes revelacions en l'entrevista que Jorge Javier Vázquez li ha fet a Sálvame Deluxe després de sortir expulsat de la casa de Gran Germà VIP. El suposat col·laborador del CNI repassava aquest divendres les seves nombroses vivències amb polítics i empresaris i ha deixat afirmacions i acusacions tan rellevants com les referides a l'exalcaldessa de Madrid. "Per a mi, la persona més falsa del PP és Ana Botella. L'he ajudat molt, perquè el lloc li venia molt gran, però, després m'ha negat en nombroses ocasions", ha lamentat.

El també conegut com el 'Petit Nicolás' va confessar que li va fotre molt que diguessin que s'havia colat en l'audiència del Rei, "quan el mateix director de comunicació de la Casa del Rei va reconèixer que no va ser així", ha indicat. "Mai em va venir gran això, perquè jo volia més, molt més. Era molt ambiciós".

Entre les experiències que va comptar Fran Nicolau va arribar a dir que es va sentir "poderós" quan li va cridar un ministre per demanar-li un favor: "Al nen li van quedar assignatures i em va cridar perquè parlés jo amb el professor perquè el coneixia. Al final, el nen va aprovar l'examen, però jo vaig intervenir perquè no el seguís tenint tírria".

Dels "xafarderies" més interessants que ell té constància, es va referir a un quan dues polítiques es van tirar dels pèls a Gènova (una molt coneguda i rossa, i l'altra no). "Era per un tema personal, que una havia estat amb un familiar de l'altra".

Entre les revelacions que va realitzar durant l'entrevista, Fran Nicolau va recordar una referida a Emilio Botín fill. "Aquí també vaig haver de fer un favor dur". Va relatar que supuestamemte el jove va fer una festa i el pare va comprar alcohol. Hi hauria menors, segons el seu testimoni, "però de matinada es va presentar la policia per una baralla i al final el problema es va solucionar després d'intervenir jo".

També va al·ludir a la suposada relació del Rei emèrit, Joan Carles I i va assegurar que Corina està molt unida a ell, "tot i que des de fa més d'un any no es parlen. Aquesta relació va acabar molt malament. Em va sorprendre l'enorme pes internacional que tenia aquesta dona".