Compartir

La història d'aquest adolescent nord-americà que pateix autisme s'ha fet viral , després que es difongués un vídeo en el qual demostra les seves dots com a ballarí.

Sam treballa com a cambrer en un Starbucks , on no dubta a combinar la seva tasca servint cafès amb la millor dels seus somriures i el ball.

Les imatges van ser gravades per una noia anomenada Carl Fleischmann, i després les va compartir a les xarxes socials, on estan tenint un gran èxit.

"El meu aniversari és en quatre dies i el meu desig aquest any és que aquest vídeo es faci viral. M'agradaria presentar-vos a aquest adolescent anomenat Sam" , va assegurar en un post que va escriure al seu Facebook. A més, en ell va explicar la importància que va tenir per al jove trobar la primera feina . "Ara li trobo sentit a la meva vida", li va confessar als seus pares després de ser acceptat a Starbucks.

La jove que ha donat a conèixer la història de Sam, pateix autisme com ell, per la qual cosa no ha volgut deixar passar l'oportunitat de fer visibles les dificultats a què s'enfronten en el dia a dia les persones en la seva mateixa situació.

" Sam mai va pensar que seria capaç de treballar darrere d'una barra a causa d'aquest problema, però el seu responsable (Chris) va confiar en ell i el va ajudar a canalitzar les seves moviments a través del ball ", ha assegurat.

Ara el vídeo s'ha fet viral i compta amb milers de reproduccions.