Compartir

Massa casualitats. Una hostessa a terra, desmaiada? ¿I altres cinc tripulants del vol d'American Airlines afectats i cn malestar? Tot semblava fruit d'una misteriosa malaltia i quan l'avió sobrevolava el sud-est d'Islàndia el capità prenc la decisió de tornar a Heathrow. Els serveis d'emergències estan analitzant l'aeronau i l'equipatge dels passatgers .

Els símptomes, bàsicament eren malestar i marejos, que en total van afectar a sis tripulants i diversos passatgers, i l'avió va declarar l'emergència i va tornar a l'aeroport londinenc , on aterrar l'avió cinc hores després de desenganxar.

"Portàvem prop de dues hores i mitja de vol quan per megafonia van demanar un metge, infermera o algun professional sanitari per assistir a un passatger que es trobava malament ", va explicar un passatger al tabloide Daily Mirror, " els llums de la cabina es van encendre i va haver-hi molta commoció ".

l'avió va ser rebut pels serveis sanitaris i bombers que van atendre els passatgers. S'han analitzat les maletes del passatge i els bombers han revisat la cabina, on no s'han trobat substàncies perilloses.

Els pacients que es van queixar de malestar van ser examinats per els serveis mèdics i donats d'alta . Es desconeix què va poder causar la misteriosa malaltia i des American Airlines han informat que estan examinant l'avió per aclarir els fets.