Quantcast

La dieta amb la qual Oprah Winfrey ha perdut 11 quilos

Oprah Winfrey ha decidit llevar-se uns quilos de més després de Nadal i per això ha optat per seguir les recomanacions de 'Weight Watchers International', un programa d'aprimament del que ella mateixa és accionista. < / p>

La presentadora ha presumit d'haver aprimat 11 quilos amb un vídeo a Twitter de la seva gesta , assegurant que ha pogut "menjar pa cada dia". Un tuit amb el qual Winfrey ha guanyat 12 milions de dòlars gràcies a que les accions de la companyia s'hagin disparat per sobre del 20% a la Borsa de Estats Units.

Però … En què consisteix aquesta dieta? No és un mètode alimentari nou sinó que es porta aplicant durant molts anys en diverses parts del món. El més important per baixar pes és una alimentació complementada amb activitat física, com a mínim, unes quatre vegades per setmana .

Es fa ressò de la famosa dieta dels punts , és a dir, depenent de la teva alçada, pes i edat tens una sèrie de punts que gasta al dia . Aquests punts els assignen metges i endocrins en funció dels greixos saturats, sucres i sal que contenen tots els aliments.

Per exemple, un iogurt natural desnatat equival a dos punts, el xoriço són tres punts i una cervesa (canya) aporten al teu organisme sis punts . L'important i necessari perquè aquesta dieta funcioni és fer cinc àpats al dia, cinc porcions de fruita o verdura, lactis i beure 1,5-2 litres d'aigua al dia.

Si vols passar-te de la ratlla, i l exercici pot ajudar-te amb 'punts extra' . T'atreveixes a provar-ho?

Comentarios de Facebook