Quantcast

Les vergonyoses faltes d'ortografia de Sema i Alejandro, concursants de 'GHVIP'

'Gran Hermano VIP' aconsegueix dijous després dijous grans dades d'audiència malgrat rivalitzar amb una sèrie de llarga trajectòria en televisió com 'Cuéntame'. Dins el reality cal concursants que són autèntics estrategs per nominar i moure els fils al seu gust dins de la casa de Guadalix però que tenen veritables problemes per convertir-se en autèntics 'periodistes'.

La direcció de 'GHVIP' permet des de fa anys que els concursants tinguin un bloc en el qual expliquin la seva experiència dins de la casa i les interaccions amb els seus companys en el dia a dia. El web del programa publica aquestes entrades, les quals tenen un gran seguiment per als fans més acèrrims del reality.

A molts els ha cridat l'atenció les greus faltes d'ortografia que cometen alguns d'ells. La gran majoria, és veritat, no tenen problemes a accentuar quan cal, posar comes i separar unes paraules d'unes altres. No obstant això, Alejandro i Xema (especialment aquest últim) converteixen els seus textos en autèntics jeroglífics.

Dilluns passat, Sema escrivia al seu bloc de 'GH VIP' per demanar perdó pel comportament que havia tingut en la festa de divendres passat. En el text hi havia paraules mal escrites com "aller", "escrivir", "pensava" o "impulsibo".

Per la seva part, Alejandro, el míster Espanya que domina l'art de les passarel·les però que el del llapis i el boli ho va haver de deixar a un segon costat, també ha comès alguna que altra falta d'ortografia important al seu bloc. El gadità va assenyalar en una de les entrades que no volia "desaprobechar" (en comptes de amb 'v') la seva entrada a 'Gran Hermano VIP'.

El 'professor' de tots els concursants del reality ja no es troba a la casa de Guadalix. El petit Nicolás escrivia uns textos perfectes (sense cap falta d'ortografia), igual que la polifacètica Lucía Hoyos.

Comentarios de Facebook