Compartir

El gest d'un conductor d'autobús que decideix parar el vehicle i baixar-se per ajudar a una dona gran s'ha convertit en viral.

A la foto es pot veure com William Harris per a l'autobús i es baixa per ajudar a una dona gran que s'acabava de baixar, i que va estar a punt de caure en ensopegar perquè < strong> portava els cordons deslligats.

Una de les passatgeres que viatjava en aquest autobús, a Irlanda, va captar aquest bonic moment i el va difondre a través de les xarxes socials.

Clara O'Brien, estudiant de la ciutat de Cork, va compartir la imatge a Facebook i ràpidament es va fer viral. "Vull felicitar un dels conductors d'autobús de la línia 205", va afirmar l'autora de la foto, segons recull el diari The Mirror.

"Una senyora gran va estar a punt d'ensopegar, un cop fora es va adonar que se li havia descordat la sabata i al veure que ella no podia lligar-, no va dubtar a baixar de l'autobús i ajudar-la ", va explicar.

La bonica imatge ha tingut molta repercussió, i són moltes les felicitacions que li han arribat a William Harris per agrair aquest senzill però bonic gest. De fet, una cadena d'hotels li ha ofert una estada de dues nits gratis.