lunes, 28 septiembre 2020 18:34

Les 05:48 és l'hora perfecta per tenir sexe

T'has preguntat mai quina és l'hora ideal per tenir sexe? ¿Millor al matí oa la nit? Doncs bé, la ciència té una resposta per a això. I és que, segons ha revelat un estudi, el moment perfecte per tenir relacions són les 05:48 del matí.

A aquesta conclusió han arribat un grup de científics després de realitzar un estudi relacionat amb l'Associació Mèdica Britànica. Però, quin és l'explicació perquè aquesta sigui millor hora que qualsevol altra?

La conclusió a la qual s'ha arribat és que els nivells de testosterona dels homes durant la nit pot arribar a ser entre un 25 i un 50% més gran a la qual tenen durant la resta del dia, ja que la glàndula pituïtària (que és la que regula la seva producció) s'activa per les nits. A més aquest és el motiu, segons els experts, pel qual els homes es desperten en ocasions amb una erecció.

I segons els experts, amb les dones passa més o menys el mateix , ja que els seus nivells també són més alts a aquesta hora que durant la resta del dia, de manera que augmenta el seu desig sexual.

D'aquesta manera, segons l'estudi, les 05:48 és l'hora perfecta per mantenir relacions sexuals, i perquè tant les dones com els homes arribin al orgasme.